6944365123 Βασιλόπουλου 34, Άμφισσα kokkobos@yahoo.com
hero image
 
     
     
  Καρότσι παγωτου & λουκουμάδες
για Γάμους, Βαπτίσεις και κάθε Εκδήλωση στην Φωκίδα


Η επιχείρησή μας “Καρότσι παγωτου & λουκουμάδες” η οποία βρίσκεται στην Άμφισσα, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης. Αποτελεί μια εύκολη και ευχάριστη επιλογή που μπορεί να εξασφαλίσει την ευχαρίστηση των καλεσμένων σας.

Με αγάπη και μεράκι, έχουμε δημιουργήσει 2 σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα και μοντέρνα καρότσια τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες γάμων, βαπτίσεων, παιδικών πάρτυ αλλά και κάθε εκδήλωσης που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
   
 
 
 
 
     
     
     
    
Μπορούν να προσφέρουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις όπως παγωτά, βάφλες, λουκουμάδες καθώς και μπέργκερ, λουκανικοπιτάκια, τυροπιτάκια και πολλές ακόμα γευστικές απολαύσεις για να επιλέξετε και εμείς θα φροντίσουμε ώστε να εκπλήξουμε ευχάριστα εσάς και τους καλεσμένους σας.
 
     
     
     
     
 
 
 
 
 
     
     
  Όλες οι γεύσεις μας είναι υψηλής ποιότητας, ενώ για την παρασκευή τους χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες προκειμένου να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Παράλληλα, παρέχουμε υπηρεσίες catering ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και τον στολισμό της εκδήλωσης σας με μπαλόνια που θα δημιουργήσουν ένα κομψό και ευχάριστο σκηνικό.

Στόχος μας είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε εκδήλωσης καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις όποιες μελλοντικές σας ανάγκες.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Με ένα τηλεφώνημα
και αφού συζητήσουμε τις ανάγκες σας, μπορούμε να έρθουμε στο σημείο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή σας και το εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό μας, θα φροντίσει για την άψογη εξυπηρέτηση αλλά και την διασκέδαση μικρών και μεγάλων.
 
     
 
 
 
 
 
     
     
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε τις ανάγκες της εκδήλωσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Φωκίδα και τους γύρω νομούς, κατόπιν συνεννόησης.